Olet nyt sivulla, jossa kaikki kerrottu on täyttä totta, joka sisältää välillä asiatonta tekstiä ja joka saattaa joskus aiheuttaa likaisen naurun lukijassaan. Kirjoittajan mielenterveys on tällä hetkellä koetuksella, mutta ei kuitenkaan kokonaan menetetty. Kuitenkin, jos tekstien pohjalta aletaan harkita oikeustoimia, voin hankkiutua syyntakeettomaksi. Kuka tahansa tässä talossa käynyt uskoo sen mahdolliseksi. Antoisia lukuhetkiä.

torstai 29. marraskuuta 2012

Vastauksia

Sain eilen mielenkiintoisen tehtävän. Blogin http://marjutpohtii.blogspot.fi/2012/11/haastetta.html kirjoittaja jätti haasteen, jossa pitää kertoa itsestään yksitoista asiaa, vastata haastajan keksimiin yhteentoista kysymykseen, keksiä itse yksitoista uutta kysymystä ja haastaa yksitoista muuta blogikirjoittelijaa. Pystyn täyttämään nuo kaikki muut, mutta en ainakaan vielä haastamaan muita. Kuten aiemmin mainitsin, en ehdi seuraamaan muiden blogeja. Keksin kuitenkin kysymykset ja alan haastelemaan muita, kunhan lapset antavat äidilleen joskus lukurauhan. Ehkä siinä muutaman vuoden kuluttua. Siitäkin olisi jo apua, jos Uhma ei joka kerta yrittäisi syödä kannettavaani sen nähdessään. Mutta, aloitetaan että saadaan valmistakin.(Aika ihana haaste, sillä saan ottaa suosikkipuheenaiheeni: itseni!!!)

Yksitoista asiaa itsestäni:

*Olen aamuvirkku, mutta ennen nousemista pyörin lakanoissa kuin paneroitava silakka jauhoissa niin että heikompia hirvittää ja huonommat ei siitä solmusta pääsisi enää irti. 
*Toisille lumi on moskaa, mutta minulle se on valkoinen, euforiaa aiheuttavaa aine. Leikki- ikä on koko ikä, jos lunta sataa. Iso syrän lumelle.
* Olen syönyt kynsiäni ja kynsinauhoja noin kymmenisen vuotta. Lopetin pitkäksi aikaa kun exä sanoi sen olevan sama kuin wc-pönttöä nuolisi. Toimi hetken, sitten taas jatkui. Pisin tauko on tainnut olla puoli vuotta. Mutta hei, ihminen mikä muutenkin syö kaikkea, varmasti syö kyntensäkin. Jos taipuisin ja ilkeisin, vetelisin varpaankynnetkin.
* Edelliseen viitaten, muistan/jaksan leikata varpaankynnet vasta kun ne on rikkoneet jälleen uuden sukkaparin tai lyön ylikasvaneen kynnen kynnykseen niin, että huuto käy. Laiska. 
* Yöllä mennessäni vessaan en mene sinne tai katso peiliin ennen kuin valo on syttynyt. Lapsuuden kauhutarinoiden aiheuttamia jälkeisiä. Välillä tosin peiliin katsoessani totean, että fiksuinta voisi olla jättää se valo pois. 
* Tää nyt ei oo mikkää uutinen, mutta oon kahvi- ja tupakkafriikki. Voisin uida kahvin joukossa ja poltella siinä samalla sitä inhaa syöpäkäärylettä. Uutena asiana voin kertoa, että yritin lopettaa sen ihmelääkekuurin avulla kolmisen vuotta sitten. Ei onnistunut. Niin kova koukku että huhhuh. 
* Kakkosvaihe ajokortissa jäi aika tipalle. Hoksasin taannoin perjantaina, että seuraavan viikon keskiviikkona kortti vanhenee. Lievässä paniikissa ja hyvän tuurin avulla sain samalle perjantaille pimeän ajon simulaattorissa ja heti sen jälkeen arvioivan ajon. Seuraavana päivänä oli kakkosvaiheen kurssi, jossa oli pari peruutuspaikkaa. Jaa että viime tinkaan? No niinhän minä aina, turha stressata.
*Olen sekoitus Breetä ja Lynetteä täydellisistä naisista. Niille, jotka eivät ole tätä sarjaa katsoneet, selvennykseksi: Olen täydellisyydentavoittelija, ikuinen suorittaja ja selviän mistä vain (Bree), mutta ymmärrän myös, ettei monen lapsen äiti pysty pitämään jokaista hiussuortuvaa kuosissa tai paitaa kokonaista päivää puhtaana(Lynette).
*Olen rikossarjafriikki ja television orja muutenkin. Kiitokset vain tallentavalle digiboksille tästäkin mahdollisuudesta. Erityiset suosikkini ovat C.S.I, FBI Criminal Minds, Castle ja Paljastavat Valheet. Jokaisessa sarjassa on ihan hyvännäköisiä näyttelijöitä, silmäniloa. 
*Hiusteni väri on vaihdellut vitiblondista korpinmustaan ja on ollut kaikkea siltä väliltä. Ollessani teininä blondi siihen oli helppo koittaa kaikkia sateenkaarenvärejä. Vihreä oli pop. Nyt alan kaartumaan siihen, että joko oranssi tai punainen. 
*Haaveenani on vanhainkoti eläimille. Suuri maatila, jonne voi tuoda myös hylätyt ja kaltoinkohdellut eläimet. Kaikki. Lisäksi oma mafia kostamaan niille, jotka ovat eläimiä kiusanneet, olisi jees. Sama mafia voisi sitten käydä moikkaamassa pedofiiliraiskaajiakin. Siis, haluan Suomen kuninkaaksi.  

Vastaukset Marjutin kysymyksiin:

1. Mihin vuorokauden aikaan olet parhaimmillasi?
*Itse väittäisin, että aamuisin kahvikuppi kädessä. Jos kysytään muilta, niin todennäköisesti öisin, jolloin nukun ja olen hiljaa.

2. Mitä pelkäät eniten maailmassa?
*Tämä on ehkä jokaisen äidin klisee, mutta jokaiselle yhtä totta: että menettäisin lapseni tai heille tapahtuisi jotain.

3. Kappale, johon et voisi koskaan kyllästyä ja jota kuuntelet aina vaan uudelleen ja uudelleen?
*Siis oi, ehdottomasti Jukka Lewisin Love me like you never did before. Maailman suurin syrän. Ihana mies täydellisellä äänellä vetää Yön "Rakkaus on lumivalkoinen"- kappaleen englanniksi. Paljon parempi kuin alkuperäisversionsa.( http://www.youtube.com/watch?v=3NeYnIMoejE)

4. Jos olisit jokin eläin, mikä olisit? Ja miksi?
*Jos mentäisiin suosikkielukan mukaan, niin kissa tietenkin.Koska ne nukkuu paljon, hakeutuu lämpimään ja tykkää leikkiä. Mutta koska kuitenkaan en ole suloinen, ketterä, hiljainen tai sulavaliikkeinen kuten kissat, luulen meneväni enemmän tähän perinteiseen norsu posliinikaupassa muottiin. Koska olen hieman köntys, isokokoinen ja huonoina päivinä naamassani roikkuu elin. 

5. Mitä teet kun kukaan ei näe?
*Huonoina päivinä itken, hyvinä laulan. Meinasin väittää, että puhun myös itsekseni, mutta nykyäänhän aina on lapset ympärillä, joten enää en puhukaan itsekseni, vaan heille. Jes, yksi hullunmerkki tiputettu!

6. Lapsuutesi mieluisin muisto?
*Syksy. Se kun polki koulusta kotiin, puitu vilja tuoksui ja puimurit menivät pelloilla. Tuo kuva on piirtynyt niin kovin takaraivoon, ettei se varmasti häviä sieltä ikinä.

7. Mihin muuttaisit (maa/kaupunki) jos voisit?
* Takaisin kotipaikkakunnalleni lasten kouluikään mennessä, siellä on rauhallinen maalaiskoulu. Mutta jos aletaan oikein illusioimaan niin Hollantiin, Amsterdamiin olisi ihana päästä tutustumaan. Puukengät, suklaakahvilat, tulppaanit...Eikä unohdeta sitä naapurikaupunkia, jonka eläintarhassa on pingviineitä ja niillä oma suojatie siellä. Oijoi.

8. Onko elämässäsi jotain, minkä tekemistä kadut?
*En kai voi katua mitään, jotain tekisin toisin. Mutta kun oikein ajattelee, niin jokainen virhekin on ollut suuri opetus. 

9. Kaipaatko jotain henkilöä, jonka kanssa polkunne lähtivät eri suuntiin syystä tai toisesta?
*Oon nostalginen tyyppi. Oikeassa mielentilassa kaipaan vaikka viime viikolla syötyä hampurilaista, jos taustamusiikki ja fiilis on oikea. Eli joo, kai niitä sellaisia on.

10. Kuinka usein käyt "viihteellä"?
*Liian harvoin, kuten lauantainen alkoholipää todisti. Voisi kai sitä yrittää joka kolmaskin kuukausi ottaa tavaksi. Vastaan tähän vuoden kuluttua.

11. Kuinka usein valehtelet?
*Silloin kun tarvitsee, tulee valkoinen valhe. Kuten pari kuukautta sitten kissani kustessa lattialla olevan peiton päälle, sanoin seuraavana aamuna peittoa pesuun laittaessani itse läikyttäneeni colaa sen päälle. Ihan vain pelastaakseni kissan. Tai kuukausi sitten mammalleni lähtiessäni ajamaan kotiin päin "ei siellä mitään sumua ole, tosi hyvä keli". Taisi silloin nähdä metrin eteenpäin, jos ajoi lyhkäisillä. Eli tilanteen vaatiessa.

Hei, Uhma heräsi, keksin siis kyssät huomenna. Huomentaaa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti